Zaštitna oprema

• Smanjenje potrošnje dezinfekcijskih sredstava – ovisno o upotrebljenom dezinfekcijskom sredstvu, otopina je upotrebljiva do 4 tjedna (28 dana), odnosno 6 tjedana (42 dana).

Gotovo sredstvo spremno za upotrebu na svim perivim površinama u prehrambenoj industriji i ugostiteljstvu, ambulantama, klinikama i svuda gdje je potrebno zadovoljiti visoki stupanj higijene. Ne miješati sa ostalim sredstvima za pranje!

Uskoro u Sophy ponudi antiviralne i antibakterijske maramice koje mogu biti personalizirane po Vašim željama.  Idealne za restorane, hotele, benzinske crpke, evente…

secutex® pro 5/6
Odjeća za zaštitu od kemikalija nepropusna za čestice i ograničeno nepropusna za raspršene tekućine
• traka preko patentnog zatvarača, s dvije strane. patentni zatvarač, kapuljača, guma na struku, rukama i nogama
• bez vlakana, otporan na habanje i antistatičan

Sophy jednokratna medicinska maska za lice je izrađena od troslojnog ili četveroslojnog polipropilenskog flisa (PP) te filtera. Idealna je za zaštitu Vašeg nosa i usta te ima visoku udobnost nošenja. Naša jednokratna maska za lice je prozračna i ima mekane gumene trake za nošenje. U našem asortimanu možete pronaći troslojnu ili četveroslojnu masku za lice u bijeloj i plavoj boji ovisno koji je materijal u proizvodnji.

Jednokratna medicinska kapa je izrađena je od netkanog polipropilena, 16 g/m². Idealna je za nošenje i univerzalne veličine. Gumica se prilagođava i kapa dolazi u plavoj i bijeloj boji.

  • Pakiranje: 100 komada

Rukavice latex bez pudera dužine 24 cm. Latex rukavice izrađene su od otpornog i elastičnog materijala bez praha. Rukavice imaju izvrsno prianjanje uz kožu, te se koriste u razne primjene: medicinska zaštita, saloni za tetoviranje, frizerski saloni, piercing i frizerski saloni…